jobbsøkerhjelpen

Gratis jobbsøkerkurs DIGITALT

Faste aktiviteter

Gratis jobbsøkerkurs DIGITALT

Om TILBUDET

På dette kurset får du oppdatert kunnskap om hvordan man går frem for å søke jobb. Kurset går over tre kvelder, tre timer per kveld fra kl 17 til kl 20.

Første kurskveld fokuserer vi på hvordan motivasjon, erfaringer og egenskaper danner grunnlaget for en god søknad. Du får støtte og veiledning til å skrive egne søknader til jobber du kunne tenkt deg å søke.  

Andre kurskveld snakker vi om ulike måter å ta kontakt for å skaffe seg en jobb. Det kan være utfordrende å sende cv og søknad til mange ulike jobber og ende opp med avslag. Derfor vil dette være et tema og vi diskuterer hvilke andre måter det går an å øke sjansene for å skaffe seg en jobb. Du vil i tillegg få muligheten til å skrive din egen cv samt søke jobb med søknaden fra forrige kveld.

Tredje og siste kurskveld handler om jobbintervjuet. Her lærer du alt du trenger om hvordan intervjuer kan foregå, hvordan man svarer på spørsmål og hvilke spørsmål man kan få eller stille selv. Kurset avsluttes med et virkelighetsnært rollespill, tilbakemeldinger og evaluering. Alle kursdeltakere som har deltatt på de tre kursdagene får et kursbevis.

For mer informasjon, kontakt oss

andre
prosjekter