jobbsøkerhjelpen

Vi søker deltakere

News

Vi søker deltakere

Skrevet av:
Vegard Troøyen Foseide
Ressursgruppe
Oct 10, 2018

Jobbsøkerhjelpen har nå to prosjekter på gang. Vi søker derfor etter deltakere som kunne tenkt seg en jobb. Er du nysgjerrig - les videre!

Har du lyst på jobb, men ikke kommet i gang med søkinga? Kanskje har du søkt og søkt, men ikke kommet noen vei? Eller syns du det virker som en lang vei å gå? Da kan vi på Jobbsøkerhjelpen hjelpe deg. Gjennom prosjektet Jenter i Jobb ønsker vi å bygge et forsterket opplegg for å veilede unge jenter inn i jobb. Jenter i Jobb består av en rekke gruppebaserte samlinger, jobbverksteder, kurs og oppfølging med mål om arbeid.

Jenter i Jobb er et prosjekt hvor vi ønsker å rette spesielt fokus på kvinners stilling i jobbsøkingsprosessen. Samtidig som vi ønsker å utforske hvilke muligheter og utfordringer en ung kvinne kan oppleve når hun er på jakt etter arbeid. Deltakelse er gratis, men krever noen timers forpliktelse i måneden, og innsats fra deltakeren selv.

Hvem ser vi etter?

- Jenter mellom 16 og 26 år
- Motiverte til å forplikte seg til noen ettermiddager i måneden med veiledning
- Villig til å motta råd og veiledning, og samtidig dele egne erfaringer

Hva kan vi tilby?

- Erfaringer og kunnskap om arbeidslivet og jobbsøking
- Hjelp til alt som har med jobbsøking og kontakt med arbeidslivet å gjøre
- En gruppe med jenter i samme situasjon hvor du kan dele dine opplevelser etter behov
- Et team med kompetente og erfarne veiledere og fagkonsulenter
- Forsterket kursing, samlinger og workshops med jobbfokus’

Ønsker du å delta på prosjektet er det perfekt å kombinere med skole og andre aktiviteter. Vi ønsker en gruppe på opp mot åtte deltakere slik at tidspunkt og datoer kan tilpasses og avtales med alle. Utvelgelse av deltakere gjøres av oss på bakgrunn av behov, situasjon og deltakerens motivasjon. Høres dette ut som noe for deg, eller ønsker du mer informasjon? Ta kontakt for en uforpliktende samtale med Miriam. Epost: miriam@jobbsøkerhjelpen.no – telefon: +47 980 773 16.

Prosjekt: JOBB

Jobbsøkerhjelpen gjennomfører et prosjekt hvor vi ønsker å støtte våre tidligere deltakere til å komme seg raskt ut i arbeid. Ved å delta blir du fulgt opp av våre veiledere ukentlig, du får delta på gruppebasert jobbverksted annenhver måned samt jevnlig tilgang på vår fagkonsulent. Målet med prosjektet er at alle skal kunne komme ut i arbeid så raskt og effektivt som mulig. Tidspunkt og dato for forsterket oppfølging, verksted og veiledning tilpasses deltakeren og er på kveldstid. 

Krav for å delta:

- Du har tidligere vært på kurs hos oss
- Du er motivert til å skaffe deg en jobb (deltid, heltid, ekstrajobb)
- Du er mellom 16 og 26 år
- Du er klar for å bli motivert, støttet og veiledet til arbeid
- Du er klar til å delta på gruppesamlinger, og har en viss forpliktelse til prosjektet

Hva får du igjen?

- Personlig oppfølging og veiledning fra kompetente, unge veiledere
- En gruppe med unge i samme situasjon der du kan dele erfaringer etter behov
- Forhåpentligvis en jobb på slutten av prosjektet
- Noen som ser deg og kan gi deg trygghet i jobbsøkingsprosessen

Begge prosjektene vil foregå på ettermiddagstid/kveldstid, og være fullt mulig å kombinere med for eksempel skole og andre aktiviteter. De vil inneholde gruppebaserte samlinger, jobbverksteder, kurs og oppfølging med mål om arbeid, samt jevnlig tilgang på vår fagkonsulent. Ved spørsmål eller interesse, ta kontakt med vår fagkonsulent Miriam Mardan ved å sende en e-post til miriam@jobbsokerhjelpen.no eller sms/telefon til 980 773 16. Du vil da bli kontakta for en uforpliktende samtale rundt deltakelse.

Om oss:
Jobbsøkerhjelpen er en ideell stiftelse som arbeider for å forebygge arbeidsledighet blant unge. Vi har bred erfaring i å veilede ungdom ut i arbeid, og tilbyr faste jobbsøkerkurs og individuell veiledning gratis for unge mellom 16 og 26 år. Våre veiledere er en mangfoldig gjeng med unge engasjerte mennesker med ulike fagbakgrunner innen psykologi, arbeid og velferdsfag, pedagogikk, sosialt arbeid, sosiologi og lignende.